Wij zijn 123commercieIn 2010 opgericht als hét trainingsbureau voor de transport, logistiek en de verhuisbranche. Veel van onze relaties komen nog steeds uit deze branches maar ook daarbuiten groeien we hard en hebben we inmiddels leuke opdrachtgevers.

 

Bij onze opdrachtgevers maar ook bij andere bedrijven in de markt werd de vraag de laatste jaren steeds groter naar een professionele aanpak voor koude acquisitie. Hier hebben we dan ook met succes invulling aan gegeven.

 

Verschillende opdrachtgevers in diverse branches brengen de koude acquisitie inmiddels bij ons onder. Het gaat hier om het benaderen van wensklanten. Steeds vaker doorlopen we tegenwoordig het gehele verkooptraject van koude acquisitie tot en met het binnenhalen van de opdracht waarbij onze opdrachtgever gedurende het verkooptraject instapt.

 

Om onze opdrachtgevers goed geïnformeerd te houden hebben we sinds twee jaren ons eigen online CRM pakket Salesdash.

 

 

Onze werkwijze

1.

Persoonlijk

2.

Succesvol

3.

Exclusief

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel Manager

Acquisitie uitbesteden en trainingGratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer Sr5CUhP9 in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.