Training

Uw mensen hebben meer succes door onze training.123commercie is in 2010 opgericht als hét trainingsbureau voor de transportbedrijven, logistieke bedrijven en de verhuisbedrijven.

Naast commerciële trainingen voor ondernemers en verkopers zijn wij de afgelopen jaren steeds meer trainingen gaan geven voor de operationele kant van bedrijven. Op een planning en klantenservice wordt het geld verdiend of uitgegeven. Daar moet je dus goed getrainde mensen voor hebben. Sinds de opkomst van webshops en daarbij het bezorgen aan en in huis gaan we steeds vaker op pad met bezorgers voor ‘coaching on the job’ en trainen wij steeds vaker chauffeurs en bijrijders.

Veel van onze relaties komen nog steeds uit de transport en logistieke sector maar ook daarbuiten groeien we hard en hebben we inmiddels leuke opdrachtgevers.

Onze werkwijze

1.

Eerst gaan we inventariseren wat je wilt trainen.

2.

Daarna gaan we analyseren waarom je dat wilt trainen.

3.

Vervolgens gaan we optimaliseren door je te trainen.

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel ManagerGratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer Z1DFYFjQ in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.