Koude acquisitie uitbestedenVerkopers, die geen energie van koude acquisitie of cold calling krijgen besteden de koude acquisitie uit bij 123commercie. Ook ondernemers die hun aandacht over te veel gebieden moeten verdelen en daarom te weinig tijd kunnen besteden aan het werven van nieuwe klanten en koude acquisitie besteden deze uit bij 123commercie.

 

Daarnaast besteden bedrijven de koude acquisitie bij ons uit omdat:
• Nieuwe regelgeving het bellen en het bijhouden van gegevens lastiger maakt.
• Het in contact komen met potentiële klanten steeds lastiger wordt gemaakt door de potentiële klanten zelf.
• Je als bedrijf gewoon niet zonder koude acquisitie kan.

Hoe werkt koude acquisitie uitbesteden?
Afhankelijk van wat je precies bij ons uitbesteed en binnen welke termijn je resultaten wilt zien zet je ons al vanaf een halve dag per week voor koude acquisitie in. We gaan dan samen eerst kijken naar jouw wensklanten. Daarna voeren we alle adressen in ons online CRM pakket zodat je alle ontwikkelingen kunt volgen. Vervolgens gaan we voor je bellen, verzamelen we alle contactgegevens en maken we afspraken met jouw potentiële klanten. Voor sommige klanten voeren wij vervolgens alleen het inventarisatie gesprek. Met de meeste klanten doorlopen we het gehele verkooptraject.

Ervaren en goed getrainde professionals
Voor koude acquisitie leveren wij alleen professionals die excelleren in communicatie en gedrag aan de telefoon en meesters zijn in het maken van afspraken. Ze gaan bij cold calling voor een duurzame relatie met de klant waarbij ze de afspraak niet bij de klant door de strot te drukken. Ze bouwen aan de telefoon al aan de relatie met de potentiële klant en maken vervolgens een kwalitatief goed afspraak. Niet voor niets krijgen wij vaak te horen na een eerste gesprek, dat de klant het gevoel heeft ons al langer te kennen en dat er al een klik is.

Ook voor koude acquisitie is onze samenwerking altijd exclusief. Geen enkele klant heeft voor wat betreft zijn activiteiten overlap met jouw activiteiten. Uiteraard leggen we dit met elkaar vast.

Via Salesdash – ons eigen online CRM pakket kan je ons realtime volgen en zie je de vorderingen tijdens de verkooptrajecten bij jouw potentiële klanten. Bekijk hier hoe Salesdash eruit ziet en vraag een demo aan.

Onze werkwijze

1.

Samen brengen we jouw wensklanten in kaart.

2.

Vervolgens voeren we alle wensklanten in ons online CMR pakket Salesdash in. Op deze manier kan je dus online iedere stap die we gaan maken realtime volgen.

3.

Daarna gaan we voor jou bellen en maken we de mooiste afspraken bij de mooiste klanten en zorgen we voor de mooiste opdrachten.

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel Manager

Wij lopen warm voor jouw koude acquisitieGratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer UImS9Iri in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.