Training koude acquisitieKoude acquisitie is het belangrijkste en tegelijkertijd het minst gewaardeerde onderdeel van verkoop. Zonder cold calling heb je geen afspraken. Zonder afspraken geen verkoop. Als je dan toch koude acquisitie nodig hebt kan je dit dan maar beter zo effectief mogelijk doen en leren van onze meesters in koude acquisitie.

Hoe ziet een training in koude acquisitie eruit?
123commercie traint jou één op één of in een groep in koud bellen. Samen gaan we bellen met jouw potentiële klanten, kijken en luisteren naar hoe je belt in de praktijk. Op basis daarvan kijken we waar de ruimte voor verbetering ligt en leggen we in een kort plan vast op welke punten we je gaan trainen in koud bellen.

Zo gaan we je op maat trainen
Koude acquisitie leer je het beste in de praktijk. Daarom gaan we na een korte uitleg en op basis van het gezamenlijke plan direct met jou aan de slag om jouw agenda te vullen. Tussen de belmomenten trainen we je. Op deze manier wordt ieder volgend telefoongesprek met een potentiële klant steeds beter. Na de training koud bellen maak je als een professional met plezier en meer succes afspraken met jouw potentiële klanten.

Online training koude acquisitie
Thuiswerken is de nieuwe standaard. De training koude acquisitie geven wij daarom ook online. Tijdens de online training ga je samen met de trainer jouw agenda vullen. De trainer kijkt en luistert online mee terwijl jij aan het bellen bent. Na ieder telefoongesprek kijk en luister je met de trainer de opnames van jouw cold calling acties terug en wordt je getraind.

Onze werkwijze

1.

Eerst gaan we inventariseren wat je wilt trainen.      

2.

Daarna gaan we analyseren waarom je dat wilt trainen.

3.

Vervolgens gaan we optimaliseren door je te trainen.

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel Manager

Onze aandacht - jouw succesGratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer ib8inQjw in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.