Persoonlijke verkoop uitbestedenVoor die ondernemers die hun aandacht over te veel gebieden moeten verdelen en daarom te weinig tijd kunnen besteden aan de persoonlijke verkoop is er verkoopondersteuning van 123commercie. Maar ook voor die bedrijven, die (tijdelijk) extra capaciteit en power nodig hebben op hun verkoopafdeling is er verkoopondersteuning van 123commercie.

Hoe werkt verkoopondersteuning?
Voor verkoopondersteuning zet je ons al vanaf een halve dag per week in. Als je wensklanten nog niet bekend zijn gaan we eerst deze in kaart brengen. Vervolgens voeren we deze in jouw CRM pakket. Mocht je hier niet over beschikken biedt ons eigen online CRM pakket Salesdash uitkomst. Op deze manier kan je onze vorderingen online volgen. Als wij ook de koude acquisitie voor jou verzorgen gaan we voor je bellen, verzamelen we alle contactgegevens en maken we afspraken met jouw potentiële klanten. Daarna sturen wij onze professionals op pad. De behoeftes van jouw klanten brengen we vervolgens in kaart. Op basis van deze behoeftes maken wij samen met jou of alleen in samenspraak met jou een professioneel voorstel en verzorgen wij de rest van het verkooptraject tot en met het binnenhalen van de opdracht en de overdracht van de klant.

Ervaren en goed getrainde professionals
Nee, we leveren niet gewoon mankracht als je de acquisitie bij ons uitbesteed. We leveren een professional, die al jaren ervaring heeft in business development, verkoop, sales, salesmanagement. We leveren een professional, die gek is op ‘hunten’ maar ook goed kan ‘farmen’ en die door ons getraind is in verkoopvaardigheden (IQ) en gedrag (EQ). Hij is een meester in conceptueel verkopen of ‘consultative selling’ zoals je wilt. Hij is een kameleon als het gaat om het kunnen omgaan en levellen met diverse gedragstypes.

Als je de acquisitie bij ons uitbesteed en gebruik maakt van onze verkoopondersteuning is onze samenwerking altijd exclusief. Geen enkele klant heeft voor wat betreft zijn activiteiten overlap met jouw activiteiten. Uiteraard leggen we dit met elkaar vast.

Alle contactgegevens, alle contactmomenten en alle acties worden door ons verwerkt in ons eigen online CRM pakket Salesdash waardoor je ons realtime kunt volgen .

Onze werkwijze

1.

Samen brengen we jouw wensklanten in kaart.    

2.

Vervolgens voeren we alle wensklanten in ons online CMR pakket Salesdash in. Op deze manier kan je dus online iedere stap die we gaan maken realtime volgen.

3.

Daarna bezoeken we de mooiste klanten, voeren we de mooiste gesprekken en zorgen we voor de mooiste opdrachten.

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel Manager

Wij lopen warm voor jouw (koude) acquisitieGratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer RjRK7MY6 in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.