Training persoonlijke verkoopAls je echt serieus met persoonlijk verkopen bezig bent en het iedere keer weer beter wilt doen of in ieder geval niet wil afzwakken onderhoud je regelmatig je verkoopvaardigheden. Als je echt aansluiting wilt krijgen met jouw klant en hem op de juiste manier wilt benaderen laat je jezelf trainen in houding en gedrag.

Hoe ziet een training in verkoopvaardigheden eruit?
123commercie traint jou 1 op 1 of in een groep in conceptueel verkopen. Tijdens deze training leren we jou hoe je het beste de (latente) behoeftes van jouw klanten kunt vinden. Je wordt een professional in het werven van klanten door aan de hand van de beproefde ICAN consultative selling methode je klant de juiste vragen te stellen en hem te helpen met jouw product of dienst. Het stellen van deze vragen doe je onder andere aan de hand van je eigen sterke punten en de zwakke punten van de concurrentie.

Hoe lees jij het gedrag van jouw klant?
Naast verkoopvaardigheden (IQ) is gedrag (EQ) net zo belangrijk tijdens bij het werven van nieuwe klanten. Waarom baseer jij je keuze op gevoel en anderen op feiten en cijfers? Waarom heb jij altijd zo last van die klant die het hart op de tong heeft liggen? Waarom kan je nu beter even je mond houden en waarom is het goed om juist bij deze persoon wat over jouw privé situatie te vertellen? Tijdens deze training leer je hoe jezelf en anderen jouw gedrag zien. Daarnaast leer je hoe je het gedrag van je klanten kunt zien en begrijpen en hoe je het beste hiermee om kunt gaan en op in kan spelen.

Zo gaan we je op maat trainen
Trainen om te trainen heeft geen zin. Daarom gaan we samen eerst kijken naar wat je wilt leren of waar jouw behoefte ligt om jezelf verder te verbeteren in het werven van klanten. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat we jou met succes en op een zo effectief mogelijke manier trainen. Een enkel of een aantal dagdelen kan voor de training persoonlijke verkoop al genoeg voor zijn.

Online training persoonlijke verkoop
Natuurlijk trainen we jou het liefst ‘face to face’ in verkoopvaardigheden en gedrag. Toch zijn er diverse onderdelen van deze training door jou perfect online te volgen. Je wordt daarbij intensief begeleid door één van onze trainers.

Onze werkwijze

1.

Eerst gaan we inventariseren wat je wilt trainen.        

2.

Daarna gaan we analyseren waarom je dat wilt trainen.

3.

Vervolgens gaan we optimaliseren door je te trainen.

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel Manager

Onze aandacht - jouw succesGratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer GVP4ZtQT in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.