Telefonische acquisitie uitbestedenTelefonische acquisitie of telefonische verkoop is een vak. Daar is kennis, kunde en jarenlange ervaring voor nodig. Hier zet je dus de professionals van 123commercie voor in. Wil je afspraken maken met potentiële klanten? Lees dan verder bij ‘koude acquisitie uitbesteden’ . Wil je een product of dienst verkopen via de telefoon? Dan verzorgen wij voor jou de telefonische acquisitie.

Hoe werkt telefonische acquisitie uitbesteden?
Als je de telefonische acquisitie bij ons uitbesteed gaan we samen met jou kijken binnen welke tijd je wat wilt verkopen en natuurlijk aan wie. Steeds meer bedrijven werken met een eigen CRM pakket waarin hun potentiële klanten staan. Vanuit dit CRM pakket zouden wij met de juiste koppeling de telefonische acquisitie kunnen verzorgen. Beschik je nou niet over een eigen CRM pakket dan voeren we gewoon alle adressen in het online CRM pakket van 123commercie zodat je alle ontwikkelingen op de voet kunt volgen. Vervolgens gaan onze professionals voor jou aan de slag om jouw producten of diensten aan de man te brengen.

Ervaren en goed getrainde professionals
Het spreekt voor zich, dat we voor telefonische acquisitie professionals inzetten. Ze zijn in eigen huis getraind en zijn meesters in communicatie, gedrag aan de telefoon en het verkopen aan de telefoon. Voor jou alleen de beste mensen op dit gebied.

Geen enkele klant heeft voor wat betreft zijn activiteiten overlap met jouw activiteiten. Onze samenwerking is dus exclusief. Uiteraard leggen we dit met elkaar vast.

Onze werkwijze

1.

Samen brengen we jouw wensklanten in kaart.        

2.

Vervolgens voeren we alle wensklanten in ons online CMR pakket Salesdash in. Op deze manier kan je dus online ieder contactmoment realtime volgen.

3.

Daarna gaan we voor jou aan de slag om jouw producten of diensten aan de man te brengen.

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel Manager

Telefonische acquisitie of telefonische verkoop is een vak. Hier zet je dus de professionals van 123commercie voor in.Gratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer UKtlrlD6 in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.