Training telefonische acquisitieTelefonische acquisitie of telefonische verkoop is een vak. Jouw vaardigheden en gedrag aan de telefoon bepalen hoe goed jij verkoopt. Train je skills voor telefonische verkoop daarom regelmatig. Wil je afspraken maken met potentiële klanten? Lees dan verder op ‘Training koude acquisitie’. Wil je met succes en plezier een product of dienst verkopen via de telefoon? Dan verzorgen wij voor jou de training telefonische acquisitie.

Hoe ziet een training in telefonische acquisitie eruit?
123commercie traint jou persoonlijk of in een groep in het verkopen via de telefoon. Samen gaan we bellen met jouw potentiële klanten, kijken en luisteren naar hoe je belt in de praktijk. Op basis daarvan kijken we waar de ruimte voor verbetering ligt en leggen we in een kort plan vast op welke punten we je gaan trainen.

Zo gaan we je op maat trainen
Telefonisch verkopen leer je het beste door het gewoon te doen. Na het behandelen van de theorie en op basis van ons gezamenlijke plan gaan we direct met jou aan de slag met het bellen van potentiële kopers. Tussen de belmomenten trainen we je zodat je ieder gesprek weer een beetje beter begint met als resultaat natuurlijk de verkoop van jouw producten of diensten.

Online training telefonische acquisitie
Deze training geven we ook online. Tijdens de online training ga je samen met de trainer jouw producten of diensten verkopen. De trainer kijkt en luistert online mee terwijl jij aan het bellen bent. Tussen de telefoongesprekken door kijk en luister je met de trainer naar de opnames van jouw verkoop acties en wordt je getraind.

Onze werkwijze

1.

Eerst gaan we inventariseren wat je wilt trainen.

2.

Daarna gaan we analyseren waarom je dat wilt trainen.

3.

Vervolgens gaan we optimaliseren door je te trainen.

Wat onze klanten over ons zeggen“Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen.”

Sean Dusseldorp salesmanager

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

Jaap Holwerda Algemeen Directeur

“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

Henri Ellen Algemeen Directeur

Mandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

Ramon van Marlen Operationeel Manager

Onze aandacht - jouw succesGratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer jvJCZ6Ga in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.