Hoe zorg jij voor Vitamine Aandacht bij de tariefsaanpassingen 2021?

Tarieven 2021 bepalen
Het einde van het jaar nadert alweer. Dat betekent, dat wij weer voor onze klanten kijken naar de kostenontwikkelingen van dit jaar, vooruitkijken naar volgend jaar en samen met onze klanten de tarieven gaan bepalen voor aankomend jaar. Je kan hierbij kijken naar de adviezen van de verschillende brancheorganisaties zoals in de transport en logistiek bijvoorbeeld het rapport van Panteia wat voor TLN en evofenedex gemaakt wordt. Veel belangrijker vinden wij de kostenontwikkelingen in de organisaties zelf. Helaas worden deze laatste nog wel eens vergeten met als gevolg een financieel nadeel voor jezelf of voor je klant met alle risico’s van dien. Kijk dus ook goed naar wat je zelf nodig hebt en zorg voor de juiste onderbouwing.

Zorg bij alle klanten voor de juiste Vitamine A.
Zorg bij jouw klanten voor de juiste dosis aandacht tijdens het bespreken van de tariefsaanpassing. Aandacht loont natuurlijk altijd maar helemaal in deze tijd van Corona. Haal vervolgens het akkoord op de aanpassing van de tarieven als een professional binnen.

Traditioneel zien wij de volgende dosering van aandacht:

A+ en A klanten worden bezocht. Voor dit jaar zal een online afspraak in deze nieuwe werkelijkheid door Corona ook populair zijn.
B klanten krijgen een telefoongesprek, e-mail of een brief waarin de mogelijkheid staat om samen alsnog een afspraak te plannen.
C klanten krijgen een nette aankondiging per e-mail of per brief.

Hoe zorg jij voor Vitamine A bij de tariefsaanpassingen 2021? Laat het ons weten.

Verkoopondersteuning door 123commercie
123comercie helpt bedrijven de juiste dosis vitamine A te geven aan hun klanten door het bieden van verkoopondersteuning tijdens deze klantgesprekken en natuurlijk bij het samen bepalen van de tariefsaanpassingen. Bel of mail voor meer informatie.

 

Gratis tips voor betere acquisitie

vul jouw e-mailadres in, ontvang gratis tips en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer cy14zMnc in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie uitbesteden of training neem dan contact met ons op.© 2024 - 123commercie heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.