Telefonische acquisitie training

Telefonische acquisitie trainingGaaf hè om mensen blij te maken met jouw product en dat via de telefoon; wie wil dat nou niet?

Met één van onze specialisten op het gebied van telefonische acquisitie ga je direct mensen helpen met jouw product. Telefonische acquisitie is geen kunstje maar een vak. Wij gaan samen ervoor zorgen, dat je op jouw manier en met onze handvatten met succes en plezier voortaan gaat bellen.

Gaaf hè om mensen blij te maken met jouw product en dat via de telefoon; wie wil dat nou niet?...

Het leukste deel van je vak doe je natuurlijk zelf. Wie wil er nou niet bellen om bij klanten b...

Wat is er nou leuker dan de klant te kunnen helpen met jouw product? Juist: de weg er naar toe!...

Communicatie is fascinerend. Iedere dag communiceren we met elkaar. Waar de een wel houdt van c...

Onze klanten zijn succesvol door onze acquisitie.1. Inventariseren

Natuurlijk wil je verkopen zelf doen. Of je nou het mooie vak van verkopen wilt leren of jij jezelf op bepaalde punten wilt verbeteren: kies voor 123commercie. Om te beginnen willen we graag weten wat je wilt leren of waar jij je in wilt verbeteren.

2. Trainen

Onze trainers trainen je met precisie op dat wat je wilt leren of verbeteren. Rollenspelen zijn soms nodig maar benaderen slechts een deel van de werkelijkheid. Wij trainen je daarom zoveel mogelijk in praktijksituaties.

3. Optimaliseren

Trainen is goed. Optimaliseren is beter. Als je gaat trainen wil je er natuurlijk ook voor zorgen, dat je na een korte periode niet vervalt in oude gewoonten. Wij helpen je hier mee; geen punt.

Dit zeggen anderen over 123commercieMandersloot’s Expeditiebedrijf is een enorm klantgericht bedrijf. Wij doen daar ook veel aan om dit zo te houden. Wij hebben 123commercie gevraagd om de training klantgericht communiceren te geven mede vanwege hun jarenlange ervaring in de transport en logistiek.

- Ramon van Marlen (Operationeel Manager)

"Wij hebben 123commercie gevraagd om een maatwerk verkooptraining te geven. Zowel het voortraject, de training zelf als het natraject is voor ons naar volle tevredenheid verlopen."

- Sean Dusseldorp (salesmanager)

Gratis tips voor betere acquisitie

Vul jouw e-mail adres in en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer EGcefV7k in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie of training neem dan contact met ons op.© 2019 - 123commercie heeft haar website laten maken door Ebbers Media.