Online acquisitie

Online Acquisitie“Stop maar met koud acquireren; wij hebben on-line acquisitie”. Kijk…daar worden we minder blij van of toch niet? Gelukkig is de waarheid anders. Toch kunnen die twee niet meer zonder elkaar.

Klanten worden blij van oprechte- en regelmatige aandacht. Wij helpen je natuurlijk de klant te blijven verrassen door ook online contact te houden. Wij zorgen voor de aandacht en jij krijgt het succes.

“Stop maar met koud acquireren; wij hebben on-line acquisitie”. Kijk…daar worden we minde...

Wat een gaaf beroep hebben we toch. Als de afspraak gemaakt is met de klant nemen wij vaak ook...

Je klant werkt vanuit huis maar wil meer weten over jouw product. Voor een gesprek moet hij dan...

Het zal je niet verbazen maar wij lopen pas echt warm voor koude acquisitie. Koude acquisitie m...

Onze klanten zijn succesvol door onze acquisitie.1. Analyseren

Graag kijken wij met jou waar je tegenaan loopt. Hoe ziet de markt eruit, wie zijn de concurrenten en hoe bewegen zij? Waar lopen jullie naar toe en waarom? Waar liggen kansen en bedreigingen en wat zijn jullie sterke en minder sterke punten?

2. Selecteren

Samen selecteren wij op basis van de uitkomst van de analyse waar we naar toe gaan lopen. Wie gaan we waar benaderen en waarom?

3. Contacteren

Nou begint het pas echt leuk te worden. Onze acquisitie specialisten gaan aan de slag met dat waar ze goed in zijn. We verzamelen gegevens van bedrijven, van de juiste contactpersonen en maken afspraken of verkopen jouw product.

Dit zeggen anderen over 123commercie“Ook potentiële klanten verdienen continue aandacht. 123commercie geeft deze namens ons op een professionele en betrouwbare manier”.

- Henri Ellen (Algemeen Directeur)

“Het team van 123commercie selecteert de juiste bedrijven, komt in contact met de juiste contactpersonen en zorgt ervoor, dat we onze toegevoegde waarde bij onze klanten kunnen overbrengen”.

- Jaap Holwerda (Algemeen Directeur)

Gratis tips voor betere acquisitie

Vul jouw e-mail adres in en verbeter jezelf ook op het gebied van acquisitie.

Kopieer SkJIrmVR in het onderstaande veld

123commercie

Eikenlaan 42
1231 BH Loosdrecht

KVK: 51943581
IBAN: NL90 RABO 01606 80 875
BTW ID: NL001577870B43

Contact opnemen

Heb je vragen over acquisitie of training neem dan contact met ons op.© 2020 - 123commercie heeft haar website laten maken door Ebbers Media.